Wielrennen

superspektakel!! Sjabo Zomeravondcompetitie 25 jaar!

 

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Sjabo zomeravondcompetitie wordt er op zaterdag 26 september a.s. een koers georganiseerd voor alle trimmers en deelnemers aan de Sjabo zomeravondcompetitie. In tegenstelling tot wat op onderstaande flyer staat, zal er na afloop geen buffet zijn (Corona richtlijnen). Ondanks dat er een andere invulling moet worden gegeven aan het buffet zal de inwendige mens zeker goed verzorgd worden! Hierbij zullen alle regels m.b.t. corona in acht worden genomen. Mede daarom is het voor iedereen VERPLICHT zich vooraf aan te melden (uiterlijk 23 september a.s.) via de QR code op onderstaande flyer of via deze link: https://forms.gle/e2YQfJgMM4uhuSLdA
Geef daarbij aan wanneer je NIET blijft voor het hapje en drankje na afloop van de koers. Dit in verband met de catering én de tafelindeling (Coronarichtlijnen). We vragen in dit kader ook om bij de entree je persoonsgegevens achter te laten.

Er zal gereden worden met hetzelfde rugnummer zoals gebruikt tijdens de zomeravondcompetitie.

Ook nu geldt: voel je je ziek (verkouden, keelpijn, grieperig, koorts) blijf thuis!! We doen ook een beroep op jullie om 1,5 meter afstand te houden. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar weet dat als we ons niet aan de richtlijnen houden, dit grote consequenties kan hebben voor volgende bijeenkomsten bij WWV (incl. kantinesluiting).

Samen maken we er een mooie middag en avond van! Tot de 26e!!

Sponsoren