Wielrennen

Jeugd

De jeugdafdeling van Westland Wil vooruit is er op gericht om de jeugd, vanaf 7 tot en met 14 jaar een passend onderkomen te bieden en te begeleiden op de racefiets in trainingen, de vele wedstrijden, het clubkampioenschap, een aantal individuele tijdritten en natuurlijk ook nog het jaarlijkse uitje.

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn en wat er bij komt kijken, willen we je via deze pagina’s meer informatie geven over het jeugdwielrennen.

Nieuwe leden

Je mag lid worden van de renjeugd vanaf 1 januari van het jaar waarin je 8 wordt. Ben je helemaal nieuw en wil je het eens proberen om mee te trainen ben je ook bij ons van harte welkom. WWV geeft je de mogelijkheid om maximaal 6 proeflessen te volgen, de fiets en de helm kunnen worden gehuurd. De kosten bedragen hiervoor € 2,50 per keer. Na deze 6 proeflessen moet je beslissen of je wel of geen lid wordt. Voor aanvang van de 1e training vragen wij je ouders/verzorgenden dan een informatieformulier in te vullen waarop alle gegevens van een aspirant-lid gemeld worden. De trainer die jou de fiets uitleent zal je vragen het formulier in te vullen. Formulieren, huurfietsen en helmen zijn beschikbaar via ons “renhok”, de eerste deur rechts onder de overkapping. Dit is zowel de verzamelplaats alvoor men op het parcours gaat trainen/warm rijden.

Nieuwe leden vragen wij pas het parcours te betreden om 18.30 uur. Dan zijn immers ook de trainers van de recreanten groepen aanwezig en zij zullen nieuwe onervaren renners goed en veilig begeleiden met de beginselen in de wielersport. Dit voor de veiligheid van iedereen.

Klik hier om je als lid aan te melden van WWV en voor meer informatie over het lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de proeflessen.

Kleding

Als je lid bent geworden kun je de kleding van Westland Wil Vooruit via de vereniging aanschaffen. Het dragen van de clubkleding is tijdens de wedstrijden en tijdens de trainingen verplicht. Voor alle info omtrent kleding ga je naar de pagina met de kledinginfo

Bij trainingen buiten het parcours wordt het dragen van andere kleding dan clubkleding NIET toegestaan. Hierover is GEEN discussie mogelijk.

In het menu hiernaast vind je alle informatie over de trainingen, de wedstrijden enzovoort.

Veel meer informatie over jeugdwielrennen vind je ook op:
www.jeugdwielrennen.nl
www.wielerland.nl
www.knwu.nl

Tenslotte

Alle trainers, commissieleden en eventueel helpende ouders zijn vrijwillig bezig. Het is dan misschien ten overvloede om je erop attent te maken dat wij respectvol met elkaar omgaan.
Genomen beslissingen staan dan ook niet ter discussie tijdens een training, zowel door renners als ouders. Natuurlijk kunnen je ouders/verzorgers altijd contact met een van ons opnemen na een training mocht zij ergens vragen over hebben.

Veel plezier,

De jeugdcommissie en de trainers van Westland Wil Vooruit.

jeugd-ren-contact@westlandwilvooruit.nl

Sponsoren