Wielrennen

Verslaggeving & publicatie

Natuurlijk willen wij onze prestaties kenbaar maken. Dit is zeker belangrijk voor onze sponsoren. 

De verslagen kunnen worden gemaild naar Astrid Bax (pr-ren@westlandwilvooruit.nl) ovv verslag voor website. De andere afdelingen kunnen de verslagen rechtstreeks zenden aan Astrid Bax ovv verslag website.

Als het verslag in een Word document aangeleverd kan worden, uiterlijk op maandagavond om 19.00 uur, dan kan het snel na het weekend op de website geplaatst worden want dan is het nog daadwerkelijk nieuws. Deze nieuwsitems zullen op de homepage van de WWV site komen te staan. Eerder mag natuurlijk altijd. Waar het mogelijk is, zijn een of twee foto’s ( graag als aparte bijlage in origineel document) natuurlijk heel erg welkom.

Overwinningen en podiumplaatsen ( 2e of 3e plek) bij belangrijke wedstrijden willen wij natuurlijk graag onder de aandacht brengen van een breed publiek. Namens de ren-afdeling verzorgt Astrid Bax de PR naar o.a. regionale kranten en WOS. Deze uitslagen mogen dan ook aan haar rechtstreeks doorgegeven worden: pr-ren@westlandwilvooruit.nl. Verslagen voor de pers graag inleveren op zondagavond vóór 19.00 uur. Graag onder vermelding van: naam renner/ster, categorie, naam wedstrijd, plaats wedstrijd, soort koers, kort wedstrijdverslag.

Nieuws en uitslagen van de jeugd voor de facebookpagina van WWV kunnen naar Rick van Velzen worden geappt 06-81504350. Dit kan direct na de wedstrijd met eventueel een podiumfoto worden geappt met vermelding van naam, categorie, plaats wedstrijd, uitslag.

Sponsoren