Nieuws & Verslagen

Ploegenpresentatie 2019

Maandagavond 11 maart heeft Wielervereniging Westland Wil Vooruit de ploegen en wedstrijdrenners voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Deze presentatie vond plaats in het World Horti Center. Tijdens deze avond zijn ook de renners die het afgelopen jaar Nederlands Kampioen zijn geworden, gehuldigd door wethouder Varekamp. Een belangrijk thema binnen de vereniging, duurzaamheid, was de rode draad tijdens de avond. Alle renners verschenen in de nieuwe clubkleding op het podium.

De avond werd gestart met de presentatie van de jeugdrenners, actief in de disciplines wegrennen, mountainbiken, veldrijden en baanrennen. Westland Wil Vooruit is al jaren een van de verenigingen met grootste groep wedstrijdrijders onder de jeugd. Dit jaar zijn er 54 jongens en meisjes gepresenteerd die landelijke wedstrijden rijden. Wethouder Pieter Varekamp heeft tijdens deze avond 8 renners gehuldigd voor hun nationale titel, onder hen waren 7 jeugdrenners. Ook de winnaars van het Westland Klassement werden door de wethouder gehuldigd.

Na de pauze zijn de Nieuwelingen, Junioren en Elite/belofte teams gepresenteerd en hebben zijn hun ambities en (internationale) wedstrijdprogramma’s voor het komend seizoen bekend gemaakt.In deze categorieën zijn 75 renners aan het publiek voorgesteld. Rode draad tijdens de avond was het thema ' duurzaamheid'.  Westland Wil Vooruit is hierin een voorbeeldvereniging van de KNWU.  

Sponsoren