Nieuws & Verslagen

Nieuwe wielerkleding 2019 gepresenteerd

Op woensdagavond 24 oktober is tijdens de Algemene Ledenvergadering op feestelijke wijze de nieuwe wielerkleding van Westland Wil Vooruit voor 2019 gepresenteerd. Nederlands Kampioen MTB Twan van der Drift had de eer om de nieuwe kleding bekend te maken op de Wollebrand.... het thuishonk van Westland Wil Vooruit. De vertrouwde kleuren rood en groen hebben plaatsgemaakt voor blauw en groen..... de kleuren van hoofdsponsor Renewi. Na zo'n 30 jaar is de naam en de rode kleur van Van Vliet Contrans verdwenen en siert nu Renewi op shirt en broek. Begin 2017 is de naam Van Vliet Contrans verdwenen na de fusie met Van Gansewinkel, waarna Renewi is ontstaan. 

Naast de pesentatie van de nieuwe kleding werd het driejarige sponsorcontract officieel getekend door Area Manager Marc van Buijtene namens Renewi en voorzitter Paul van den Enden namens Westland Wil Vooruit. Paul van den Enden geeft aan: 'We zijn trots op het feit dat we de komende 3 jaar weer mogen rekenen op de steun van Renewi en we zijn enorm blij met de nieuwe kleuren op onze wielerkleding.'. Ook Marc van Buijtene is zeer te spreken over de nieuwe kleding: 'van de nieuwe kleurstelling worden wij als Renewi erg blij...... het ziet er professioneel en fris uit! Al vele jaren dragen we de vereniging & leden een warm hart toe en we zijn er trots op dat we dit als Renewi de komende jaren weer doen. We kunnen niet wachten tot de eerste renners rondfietsen in 2019'.

Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf. Voor Renewi is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen tot bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten. 

Sponsoren