Mountainbike

Lid worden MTB

Je mag meefietsen als je 7 jaar bent. Om te kijken of je de sport mountainbike leuk vindt, kun je een aantal keer meedoen. Je kunt je dan op zaterdagmiddag tussen 13.30 uur en 14.00 uur melden bij ons clubgebouw in de Wollebrand. Wanneer je zelf nog geen mountainbike en een helm hebt, is het ook mogelijk deze bij ons te huren voor een aantal keer.

Het is mogelijk om 8 weken een mountainbike te huren. Vier weken om te proberen en te kijken of je mountainbiken leuk vindt. Besluit je daarna lid te worden, dan kun je nog maximaal 4 weken een fiets blijven huren. Na die tijd wordt je geacht zelf een mountainbike te hebben. De fietsen kunnen alleen tijdens op de zaterdagmiddag trainingen geleend worden, niet op woensdagavond.

Kosten voor huur fiets (mét fietshelm) € 2,50 per keer.

Wat verwachten we van je als je lid wilt worden?

  • Je wilt graag alle technieken van het mountainbiken leren.
  • Je bent gemotiveerd en neemt deel aan alle, door de afdeling MTB georganiseerde, MTB wedstrijden.
  • Deze wedstrijden worden georganiseerd op het terrein van WWV en in het recreatiegebied de Wollebrand
  • Je neemt deel aan de Rabo Dikke Banden Races in de Westlandse dorpskernen

Lid worden
Als je na vier weken besluit om lid te worden van Westland Wil Vooruit, ga dan naar het aanmeldformulier  Als je het formulier hebt ingevuld volgt een webpagina met verdere informatie.

Nadat je het formulier hebt ingevuld en verstuurd (je krijgt geen bevestiging) gaat het naar onze ledenadministratie en krijg je t.z.t. een mail dat je lid bent van WWV. 

Informatie over het aankopen van clubkleding 

 

 

Sponsoren