Algemeen

Samen met Westland vooruit!

Westland Wil Vooruit is een sportief visitekaartje voor Westland en omstreken. Westland Wil Vooruit is een van de grootste wielerverenigingen van Nederland. In het kielzog van de leden bereikt Westland Wil Vooruit nog eens vele supporters, sympathisanten en belangstellenden.
 
Sponsoruitingen
Indien u Westland Wil Vooruit een warm hart toedraagt, dan zijn er vele mogelijkheden. Het is mogelijk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Westlands wielertalent. Dit kan door sponsoring van: Wedstrijdkleding, vrijetijdskleding, ploegleidersauto’s, bussen.
 
De website
U krijgt een permanente advertentie op onze veel bekeken website. De website wordt gemiddeld, per maand, door 3.000 maal bezocht. De website is een ware informatiebron voor leden, vrijwilligers, pers en belangstellenden.
 
Boarding langs het parcours
Langs ons parcours zijn diverse mogelijkheden om een reclamebord te plaatsen. Deze uitingen zijn zichtbaar voor alle bezoekers van Westland Wil Vooruit.
 
De Businessclub
Voor meer informatie over de businessclub van WWV zie:
 
Interesse of meer informatie?
Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden of heeft u een vraag, stuur dan een email bericht naar sponsorcommissie@westlandwilvooruit.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sponsoren