Algemeen

Kledinginfo en -reglement

Kledingverkoop

Elke eerste donderdag van de maand is er de mogelijkheid om clubkleding te kopen en te passen.
In de eerste maanden van 2019 is er twee keer per maand kleding verkoop op de club, zowel de eerste als de derde donderdag van de maand (zie onderstaand schema). Op deze donderdagavonden zijn wij van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig in de "oude" bestuurskamer in het clubgebouw van WWV. 

Verkoopdata 2019

Februari

1e en 3e donderdag

Augustus

Geen kledingverkoop

Maart

1e en 3e donderdag

September

1e donderdag

April

1e donderdag

Oktober

1e donderdag

Mei

1e donderdag

November

1e donderdag

Juni

1e donderdag

December

 in verband met Sinterklaas: 28 november

Juli

1e donderdag

 

 

Betaling

Er kan met Pin betaald worden.

Contactpersonen

Marieke Racké, Gerda Vreugdenhil, Wilma Wubben.

Vragen? Bel Wilma Wubben tussen 17:00-18:00 uur tel. 0174-628852.

Verplicht dragen van de kleding

Tijdens wedstrijden onder de KNWU auspiciën: klassiekers (Westlandse) criteriums, het clubkampioenschap, alle wedstrijden gehouden op het parcours van WWV en tijdens individuele en georganiseerde trainingen!

Schade aan kleding door valpartij 

Dit alleen voor licentierijders die tijdens een officiële wedstrijd ten val gekomen zijn. Dit zijn wedstrijden onder de KNWU auspiciën, onder andere klassiekers, (Westlandse) criteria en het clubkampioenschap. 

Voor kapot gevallen kleding (koersbroek, shirt korte mouw, snelpak) maakt de ploegleider melding bij de kledingcommissie van de renner om wie het gaat en welk kledingstuk in aanmerking komt voor de 50% regeling. De kapotte kleding kan dan door de renner zelf op de eerstvolgende kledingavond ingeleverd worden bij aanschaf van eenzelfde kledingstuk. De kleding kan tegen betaling van 50% van het bedrag gekocht worden.

Nederlands Kampioenen

Een Nederlands kampioen ontvangt van de vereniging 1 koersbroek en 1 shirt korte mouw.

Verkoopprijzen

Zie Prijslijst kleding

Wasadvies afgegeven door Bioracer

Om langer plezier te hebben van de kleding wordt er geadviseerd deze direct na het sporten in handwarm water uit te spoelen. Daarna de kleding wassen op de temperatuur die is aangegeven op het etiket in de kleding. Gebruik geen wasverzachter!!Voor het wassen van handschoenen, regenkleding, etc. waar klittenband aan wordt geadviseerd deze in een speciale waszak te doen om beschadiging van de andere kleding te voorkomen.

Sponsoren