Algemeen

Voorwoord

Westland Wil Vooruit heeft zich recent voor het nieuwe seizoen aan het publiek gepresenteerd. Dit keer was er voor een bijzondere locatie gekozen om de ploegenvoorstelling te organiseren. WWV wilde het wat professioneler aanpakken om er echt een mooi feestje voor iedereen van te maken. Daarom is gekozen voor een presentatie in WestlandTheater “De Naald”.

Inmiddels ben ik ruim 2,5 jaar voorzitter van Westland Wil Vooruit. En een hele trotste voorzitter! Trots ben ik op de sportieve resultaten van onze leden, op de steun van onze trouwe sponsors, maar zeker ook heel trots op de vele vrijwilligers, die onze club draaiende houden. Zij zijn zonder uitzondering onmisbaar voor onze vereniging. Ik ben alle vrijwilligers daar zeer erkentelijk voor.

Niet voor niets is Westland Wil Vooruit in 2015 uitgeroepen tot de leukste sportvereniging van het Westland!

Een ploegenvoorstelling in De Naald is voor WWV een primeur! Maar er zijn in 2016 nog meer primeurs! Er is een nieuwe kledinglijn, maar ook een nieuwe categorie renners, die onze kleuren dit jaar zullen gaan verdedigen! WWV beschikt vanaf 2016 namelijk over een nieuwe Amateur A wielrenploeg met maar liefst 14 renners!

Ik hoop dat zij net als alle andere categorieën, fraaie resultaten kunnen neerzetten, maar veel meer nog dat alle leden in 2016 weer een plezierig en veilig seizoen mogen beleven!

Paul van den Enden
Voorzitter

Sponsoren